Kurser

Kurserne er bygget op omkring Microsoft kursusmaterialet til C5 og er bygget op i kronologisk orden. Derfor anbefaler vi følgende forløb, for at opnå optimalt udbytte af kurserne:

Kontakt os for at høre mere om vores kurser

NB! Det er vigtigt, at man læser forudsætningerne for deltagelse i kurset, og at man bruger C5 aktivt imellem kurserne for at få udbytte af kurserne. F.eks. vil det ikke være optimalt at starte på C5 Lager kursus, hvis man ikke har grundlæggende viden og erfaring med de øvrige moduler i C5, da lagermodulet er integreret med Debitor, Kreditor, Ordre- og Indkøbsstyring.

Hvis ovenstående kursusforløb gennemføres, vil deltageren få et rigtigt godt udbytte, og deltageren vil få en grundlæggende basisviden, der kan benyttes, hvis man ønsker ansættelse i en virksomhed, der benytter C5, eller hvis man har brug for et indblik i de mest anvendte moduler i C5.

Grundlæggende skal man have et kendskab til almindelige bogføringsprincipper og regnskabsopbygning.
Hvis man ikke har den viden, kan vi tilbyde kurset C5 Regnskabsforståelse, som indeholder en beskrivelse af de generelle bogføringsprincipper, som der benyttes i de danske virksomheder.