Det er os med C5/XAL
Mange har en standard Microsoft Dynamics C5 eller Microsoft Dynamics XAL, og har affundet sig med den i flere år. Hos 1Team går vi længere end standarden.

Vi har igennem flere år oplevet, at kunderne har købt en standard Microsoft Dynamics C5 eller XAL uden at blive sat ordentligt ind i systemet. Vi tager ud til kunden, og sammen gennemgår vi de daglige rutiner, og trimmer systemet til at yde det optimale for kunden.

Individuel tilpasning
Vores speciale er tilpasning af Microsoft Dynamics C5/XAL (tidligere kendt som Concorde) til de enkeltes firmaers behov.

I Microsoft Dynamics C5/XAL findes et udviklingsværktøj, således at systemet kan udbygges videre, f.eks. kan man tilføje nye oplysninger på kartotekerne eller oprette nye kartoteker, og udskrifter kan ligeledes oprettes eller tilpasses. Mulighederne i Microsoft Dynamics C5/XAL er mange.

Vi i 1Team har udviklet nye branche-systemer til Microsoft Dynamics C5, bl.a. et bookingsystem til busrejser og en løsning til textil- eller sko-branchen. Derudover har vi en række små løsninger, såsom at sende fax eller email direkte fra C5/XAL, og en logbog/oversigt, som viser hvem, hvad og hvornår, der er blevet ændret i Microsoft Dynamics C5/XAL.

IT skal være for mennesker og på dansk
Som rådgivere og problemløsere har vi i 1Team arbejdet indenfor mange forskellige brancher, både i store og små virksomheder rundt om i Danmark, og dermed har vi opbygget en stor fagkyndighed og ekspertise.