Referencer

Mød et udvalg af tilfredse 1team kunder.

Sørens Rejser

Derfor valgte vi 1Team…

Udsøgt service niveau
– en god ven af huset anbefalede, at vi skulle prøve 1Team, da vi skulle have optimeret vores arbejdsgange til booking af rejser. 1Team satte sig hurtigt ind i vores arbejdsgange og kom med et spændende udkast. Selve investeringen var noget lavere end ved nogle af de andre systemer, der findes til vores branche, men jeg må sige, at 1Team har indfriet alle vores forventninger til den aftalte pris. Jeg vil tro, vi sparer dagligt 1-2 timer, efter at vi har fået det nye system.

Vi må også nævne deres udsøgte serviceniveau. I vores branche skal vores system virke 24-7, så det nytter ikke noget, at vi ikke kan få hjælp, når det er påkrævet. Men blot et ring, så er en af 1Teams medarbejderne på vores system, og problemerne bliver løst omgående.

Lars Hansen
Sørens Rejser

www.sorensrejser.dk

Vinovenue

Derfor valgte vi 1Team…

Vores varmeste anbefalinger
“Vi har samarbejdet med 1Team i snart 5 år. Vi giver dem vores varmeste anbefalinger. Når vi med jævne mellemrum finder på forbedringer, løser 1Team udfordringerne til vores fulde tilfredshed. De er hurtige, servicemindede og pålidelige.”

VinoVenue ApS

www.vinovenue.dk

Midtjysk farvecenter

Derfor valgte vi 1Team…

Effektive løsninger
Mit navn er Jesper Nysten, og jeg er ejer af malergrossistfirmaet Midtjysk Farvecenter.

Jeg betragter EDB som en af hoved pulsårerne i mit firma. Vi kan simpelt hen ikke eksistere uden. Hvis EDBèn ikke virker SKAL det løses hurtigt, ellers bliver både ansatte og ikke mindst kunderne frustrerede. 1Team har altid reageret hurtigt, og professionelt.

1Team har ved flere lejligheder belyst mangler ved mit system, og fundet effektive løsninger til disse. Jeg har valgt 1Team som samarbejdspartnere, fordi de opfylder alle mine krav og mere til

Jesper Nysten
Midtjysk Farvecenter

Besøg Midtjysk Farvecenter